Tudni szeretnéd, hol fejlődhet még vállalkozásod?

Egy ingyenes konzultáció során beszéljünk a helyzetedről. Onnantól látjuk, hogyan tudjuk megbolygatni a piacot. A konkurenciád csak lesni fog!

A gyorsaság kulcs.  

Online Marketing

Weboldal Készítés

Tanácsadás, Coaching

Kérdések

Horváth Martinnak hívnak, és közel 5 éve dolgozom marketingesként. Csináltam és optimalizáltam már tucatnyi weboldalt, számtalan Facebook, Instagram, és Google Ads kampányt. Bíztak már meg komplett rebrandinggel is, és rangsoroltam már pár hónap alatt egy kifejezésre a 10. oldalról az 1. oldalra. Egyelőre nem vagyok a szakma legnagyobb neve, de pontosan ezért dolgozom alázattal, és precizitással, hogy pár év múlva már ne kelljen bemutatkozókat írnom.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel telefonon beszélünk projektedről / vállalkozásodról, és együtt felvázoljuk a lehetséges irányokat, amerre érdemes elindulnod. 

Mivel minden egyes vállalkozás egyedi, ezért a választható csomagoknak sincsen jelentősége.. Ezért is ajánljuk az ingyenes helyzetfelmérést, hogy véletlen se égesd el a pénzed, hanem mindketten tudjuk, honnan, milyen eredményeket várhatunk.

Van egy partnerem, akivel például havi szinten 20 000 Forintot költünk Google Ads-ben (átlagosan havi 30 konverzióval, ami kb. 700 Ft-os konverziós költség!). Minimum 30-50 000 Forinttal számolj hirdetési keretnek, KKV-ként is. A kampányok készítési díja általában magasabb, a havi menedzsment viszont elenyésző, és a költési kerettől függ. Itt is, a honlapnál is az igény szabja meg az árat, óriási különbségek vannak. WordPress weboldalnál számolhatsz 100 000 Forinttal, 300 – 400 000 Forinttal is. 

Akkor jó helyen jársz! Amellett, hogy egy komplett online jelenléted is elkészül, átadom Neked az én bevált keretrendszeremet is. Összekötök Neked mindent, hogy a lehető legegyszerűbben kezeld az online felületeket, optimálisan, időt spórolva. Beszélünk arról, milyen mérőszámokat érdemes nézned, vagy éppenséggel hogyan tudsz 5 perc alatt vizuálisan elvarázsoló tartalmat gyártani. Ha kiszervezed az oldalaid menedzsmentjét, akkor is jó helyen jársz!

Válaszolok az üzenetedre, kérdéseidre, és ha úgy gondoljuk, hogy érdemes tovább beszélnünk, akkor jön a telefonos helyzetfelmérés. Ezt követően megbeszéljük, mire van szükséged, majd küldök egy ajánlatot, és utána el is kezdhetünk dolgozni. Ha sürgős, vagy csak te sem szeretsz üresben járni, akár napok alatt kezdhetünk. Kampányokat pár nap alatt startolunk, honlapot akár 1-2 hét alatt is elkészítünk. 

Kérdésekkel üzenetben is fordulhatsz hozzám. Ha egy mélyebb áttekintés kell, akkor az általad kiválasztott, vagy akár az egész területet lefedő témából tartok Neked egy egyszemélyes gyorstalpalót. Ebben megosztom az általam használt eszközöket, szoftvereket is, és néhány tippet is elárulok! 

© 2020 Minden jog fenntartva