Tekintélyt növelő, elegáns design. Pont olyan, ami a cégedhez illik!

Befolyásolt már valaha egy termék megvásárlásában vagy egy szolgáltatás megigénylésében a design? Egy barátságosabb, esetleg profi színvilág, jól struktúrált weboldal, jópofa étlap, lényegretörő szórólap könnyen elnyeri a bizalmunkat, mégpedig jogosan. 

A mai rohanó világban elengedhetetlen, hogy vállalkozásod kitűnjön a tömegből. Ezt egy egységes arculattal, ütős logóval, vagy egy kreatív webdesignnal el tudjuk együtt érni. A HTH Mediánál az a célunk, hogy ügyfeleink a közös munka részeként nem csak elégedettek, de boldogok is legyenek.

Profizmus a képernyődön és a mindennapi életben is.

Logótervezés

A logó célja a megkülönböztetés, és a céged arculatának központi eleme. Egy jó logó könnyen megjegyezhető, és kommunikálja a márka főbb tevékenységét. A közös munka egyeztetésekkel kezdődik, amikor is meghallgatjuk elképzeléseidet. Ezt követően különböző stílusban megtervezünk több verziót is, és a nyertes verziót Ügyfelünk kiválasztja.

Webdesign

A webdesign a weboldal látványterve, útmutatója. Egy beszélgetés, igényfelmérés és a brief elküldése után elkészítjük a drótvázat, ami alapján elkészül maga a design terv is. A grafikai kivitelezést követően a webdesignt opcionálisan életre is keltjük weboldal készítés formájában.

Kiadványok / Arculat

Az online megjelenés mellett ugyanannyira fontos az offline jelenlét is. Amikor elkészült a logó, valamint a weboldal is elérhető, érdemes a kézzel fogható megoldásokra is fókuszálni. Tervezés, tördelés és nyomdai előkészítés, legyen szó fél, vagy akár több száz oldalról is. A nyomdai folyamatokhoz pedig bátran ajánljuk megbízható partnercégünket, a Produktív BT-t.

Egyéb szolgáltatások

Másra vágysz? Beszéljünk!

Legyen szó komplett arculatról, bannerekről, kreatívokról, rendelkezésedre állunk! Egy konzultáció és egy brief segítségével már el is indul az ötletelés, és megszületnek a koncepciók. Ezek közül kiválasztjuk a legjobb verziókat, majd indulhat is az élesítés / nyomtatás! 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!