fbpx

HTH Media

Nemzetközi megoldások a legjobb eredményért

Azt az elvet valljuk, hogy az új dolgokat igen is elsőnek kell kipróbálni. Keressük az új trendeket, eszközöket, megoldásokat annak érdekében, hogy Ügyfeleinket a lehető legjobb helyzetben tudjuk.

Az online marketing világa gyorsan fejlődik. Egy-egy jól bevált megoldásnál luxus leragadni, hiszen holnapra már eredménytelen lehet. Az új trendeket első sorban magunkon teszteljük, és a bevált módszereket már ügyfeleinknél is alkalmazzuk. 

Mivel több országban, több nyelven is jelen vagyunk, hiszünk az online, otthonról történő munkavégzésben. Nem utolsó sorban költség- és időhatékony, valamint az egész Ügynökség munkamorálja is magasabb szintre kerül. Túlzás nélkül állíthatjuk azt, hogy szinte egy telefonnal, az egész világon bárhonnan történhet a munkavégzés nálunk. Ez a mértékű kreatív szabadság pedig kézzel fogható eredményeket szül.

Csapatunk

IMG_0197

Horváth Martin

1/2 HTH, PPC és közösségi média

Kommunikáció, precizitás, megbízhatóság. Mindezek mellett Martin készíti és optimalizálja a magas teljesítményű, általában többszörösen megtérülő PPC kampányokat.

IMG_2676

Horváth Noel

Másik 1/2 HTH, SEO specialista

Mit és hogyan szeret a Google? Noel tudja. Ezt a Te honlapodra is levezeti, és el is végzi a szükséges változtatásokat. Mindezt azért, hogy utána még jobban szeressen a Google.

IMG-3084

Kota Gábor

Weboldal és Design

Fantázia és megvalósítás. Gábor segít megálmodni vállalkozásod egyedi arculatát és ezután digitális formába önti. Általa válik a vállalkozásodból brand, amit ügyfeleid örömmel választanak ki.

Dolgozzunk együtt?

Ajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot

Nálunk nincs különbség ügyfél és ügyfél között. Mindenkit egyenlő fontossággal kezelünk.

Dolgozzunk együtt

Töltsd ki ezt a rövid lapot, és felvesszük veled a kapcsolatot!