WordPress alapú honlapok készítése, a drótváztól az átadásig. Egyoldalas érkeztető oldalakat is készítünk, vagy induló vállalkozásoknak, coachoknak, edzőknek kisebb oldalakat.

Webdesign

Domain, tárhely

Weboldal készítés

összekötések

Design

Egy letisztult, egységes arculattal maradandó benyomást kelthetsz az érdeklődőkben, a logóval kezdve egészen a webdesignig. Mi ebben tudunk Neked segíteni.

Arculattervezés

Logótervezés

Webdesign

Kiadványok

Social media, PPC

Google Ads, Facebook, Instagram kampányokat tervezünk, készítünk, és optimalizálunk. Kezeljük a közösségi média csatornáidat. Heti, havi vizuális riportok.

Facebook, Instagram

kampánytervezés

Kampány optimalizálás

Riportok

További marketing szolgáltatásaink

Az alábbi szolgáltatásokkal egészítjük ki Ügyfeleink igényeit:

SEO

A honlapod organikus forgalmának növekedéséért bevált gyakorlatokat és különleges trükköket almalmazunk.

Lead Generálás

Akár egy eseményről, megnyíló pozícióról, kurzusról, vagy épp képzésről van szó, érkeztető oldalakkal látogatókat generálunk számodra.

Tanácsadás

Van elképzelésed, de nem tudod, hogyan kezdj bele? Mi segítünk. Külsős szemmel új ötletekkel közösen kialakítjuk az irányvonalat a vállalkozásod számára.

Hogyan történik?

Tegyük fel, hogy felvesszük a kapcsolatot. Mik a lépések?

01

Audit

Az audit segítségével felmérjük a vállalkozásod aktuális online jelenlétének erősségét. Van-e honlapod, ha van, milyen. Ha van, optimalizáljuk, ha nincs, készítünk. Megnézzük az eddigi kampányaidat, közösségi média aktivitásod, online tartalmaidat, és ezek alapján kialakítunk egy stratégiát és ütemtervet.

city lights through lens
laptopok, tárgyalás

02

Ajánlat - megegyezés

Az audit után látni fogjuk, merre kell indulnunk. Ilyenkor egyezünk meg határidőkről, árakról, irányvonalakról, KPI-okról, és a mindkettőnk számára elérendő motiváló célokról. 

03

A közös munka első fázisa

Rómát sem egy nap alatt építették. Körülbelül 3 hónappal számolunk, hogy egy PPC kampány, közösségi média irányvonal megfelelően teljesíthessen. E néhány hónap alatt kellő mennyiségű információt gyűjtünk, és annak segítségével napról napra jobbá tesszük a kampányokat, social media oldalakat. Egy-egy esemény, kurzus, vagy egyéb kisebb projekt esetén ez az idő jóval kevesebb. Weboldalkészítésnél a kölcsönös együttműködés szabja a határidőket.

füzet
adeolu-eletu-unRkg2jH1j0-unsplash

04

Értékelés

A heti és a havi riportok mellett néhány hónap után átnézzük az addigi munkáink eredményét. Opcionálosan elvégzünk egy újabb auditot. Majd meghatározzuk a további irányvonalakat, és mélyebb bizalommal, sikerrel a hátunk mögött megyünk tovább együtt.

Ingyenes auditért vedd fel velünk a kapcsolatot!