Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Lényegretörő, egyszerű, személyreszabott megoldások kézzel fogható eredmények érdekében. 

people-notes-meeting-team-7095

Stratégia & Tanácsadás

Minden projektnek, vállalkozásnak szüksége van megfelelő tervezésre. Mint marketing ügynökség, minden lehetőséget figyelembe veszünk a tökéletes stratégia kialakításához.

ingyenes tanácsadás

üzleti stratégia

digitális marketing stratégia

konkurencia elemzés

Egyszerű, de gyönyörű honlapokat tervezünk, és készítünk. Kisebb vállalkozások számára tökéletes megoldás, és könnyen tanulható a kezelés. 

weblap felépítés tervezés

weblap készítés

Keresőmotor optimalizálás

Technikai és tartalmi seo audit

Fizetett Hirdetések & Közösségi Média

A fizetett hirdetésekkel már napok alatt eredményeket érhetünk el, a social media jelenlét pedig elengedhetetlen 2020-ban, bármilyen vállalkozásról van szó!

google ads kampánykészítés

facebook

instagram

kreatív kampányok, videók

Hogyan történik?

Megkeresel minket. Mik a lépések?

01

Helyzetfelmérés

Először is felmérjük a helyzeted. Megnézzük, mik a legfőbb céljaid,  és megértjük, milyen faktoroknak köszönhetően nő legjobban az üzleted, egy közös irányt találva a kettőnek.
Ezután visszafele gondolkozva kitaláljuk, hogyan jutunk el együtt a már említett célokhoz.

 

city lights through lens
könyvek

02

Háttérkutatás

Személyes látogatásokkal, akár néhány meetingen való részvételekkel felmérjük az üzletágad sajátosságait, és az abban elfoglalt helyedet. Felmérjük a versenyképességet, a konkurenciáidat, és ezekből az adatokból megértjük a helyzetünket, és kapunk egy kiindulási pontot. Mostmár össze tudjuk kötni az első körben vizionált céljainkat a mostani valósággal.

03

Fő üzenetek, irányvonalak kitalálása

A megszerzett adatok segítségével stratégiát alkotunk, legyen szó bármilyen területről. Akár történeteket kell mesélni a közösségi médián, néhány erős kulcsszóra hirdetni, a honlapodat átalakítani és megfelelő tartalmakkal ellátni, ezek már mind annak tudatában történnek, hogy mivel tudsz több lenni a konkurenciáidnál.

 

füzet
darts

04

A stratégia alkalmazása

Az elvárt eredmények mellett elengedhetetlenek a riportok. Segítségükkel akár teljesen új lehetőségekre is szert tehetünk, és mellette figyelemmel követjük közös munkánk eredményét. Nincs mellébeszélés, mi számokkal támasztjuk alá az elvárásokat.

 

© 2020 Minden jog fenntartva