fbpx

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Lényegretörő, egyszerű, személyreszabott megoldások kézzel fogható eredmények érdekében. 

black-samsung-tablet-computer-106344

Keresőmotor optimalizálás

Az organikus forgalmat tilos lebecsülni. Piactől függően kiaknázatlan bevételi forrás lehet az úgynevezett “SEO”, mivel ingyen hoz látogatottságot. 

Manuális Audit

Kulcsszókutatás

Konkurenciaelemzés

Tartalomgyártás

Egyszerű, de gyönyörű honlapokat tervezünk, és készítünk. Kisebb vállalkozások számára tökéletes megoldás, és könnyen tanulható a kezelés. 

Webdesign

weblap készítés

WordPress alap

Garancia, karbantartás

Fizetett Hirdetések & Közösségi Média

A fizetett hirdetésekkel már napok alatt eredményeket érhetünk el, a social media jelenlét pedig elengedhetetlen 2020-ban, bármilyen vállalkozásról van szó!

google ads kampánykészítés

facebook

instagram

kreatív kampányok

Hogyan történik?

Megkeresel minket. Mik a lépések?

01

Helyzetfelmérés

Először is felmérjük a helyzeted. Megnézzük, mik a legfőbb céljaid,  és megértjük, milyen faktoroknak köszönhetően nő legjobban az üzleted, egy közös irányt találva a kettőnek.
Ezután visszafele gondolkozva kitaláljuk, hogyan jutunk el együtt a már említett célokhoz.

 

city lights through lens
könyvek

02

Háttérkutatás

Személyes látogatásokkal, akár néhány meetingen való részvételekkel felmérjük az üzletágad sajátosságait, és az abban elfoglalt helyedet. Felmérjük a versenyképességet, a konkurenciáidat, és ezekből az adatokból megértjük a helyzetünket, és kapunk egy kiindulási pontot. Mostmár össze tudjuk kötni az első körben vizionált céljainkat a mostani valósággal.

03

Fő üzenetek, irányvonalak kitalálása

A megszerzett adatok segítségével stratégiát alkotunk, legyen szó bármilyen területről. Akár történeteket kell mesélni a közösségi médián, néhány erős kulcsszóra hirdetni, a honlapodat átalakítani és megfelelő tartalmakkal ellátni, ezek már mind annak tudatában történnek, hogy mivel tudsz több lenni a konkurenciáidnál.

 

füzet
darts

04

A stratégia alkalmazása

Az elvárt eredmények mellett elengedhetetlenek a riportok. Segítségükkel akár teljesen új lehetőségekre is szert tehetünk, és mellette figyelemmel követjük közös munkánk eredményét. Nincs mellébeszélés, mi számokkal támasztjuk alá az elvárásokat.

 

© 2020 Minden jog fenntartva

Dolgozzunk együtt

Töltsd ki ezt a rövid lapot, és felvesszük veled a kapcsolatot!