fbpx

Szolgáltatások

WordPress alapú honlapok készítése, a drótváztól az átadásig. Egyoldalas érkeztető oldalakat is készítünk, vagy induló vállalkozásoknak, coachoknak, edzőknek kisebb oldalakat.

Webdesign

Domain, tárhely

Weboldal készítés

összekötések

black-samsung-tablet-computer-106344

SEO

Megnézzük technikai, és tartalmi szempontból, hogy hogyan teljesít meglévő weblapod. Ezt követően az eredményeknek megfelelően változtatunk rajta.

SEO audit

honlap optimalizálása

Konkurenciaelemzés

Kulcsszókutatás

PPC Kampányok

Google Ads, Facebook, Instagram kampányokat tervezünk, készítünk, és optimalizálunk. Más ügynökség kezeli a hirdetéseidet? Auditáljuk a fiókot Neked.

Kampányauditok

kampánytervezés

Kampány optimalizálás

Riportok

Hogyan történik?

Megkeresel minket. Mik a lépések?

01

Helyzetfelmérés

Először is felmérjük a helyzeted. Megnézzük, milyen a digitális jelenléted. Van-e honlapod, ha van, milyen. Optimalizáljuk, ha még nem volt, és modernizáljuk, ha már eljárt felette az idő. Megnézzük az eddigi kampányaidat, közösségi média aktivitásod, hírleveleidet, online tartalmaidat, és ezek alapján kialakítunk egy képet a helyzetedről.

city lights through lens
könyvek

02

Háttérkutatás

Telefonon, vagy személyesen megismerünk Téged/Titeket, és az üzletet. Feltérképezzük a hátrányokat, előnyöket, erősségeket, gyengeségeket, sajátosságokat. Megismerjük, mi alapján lehet sikeres az együttműködésünk. 

03

Fő üzenetek, irányvonalak kitalálása

A megszerzett adatok segítségével stratégiát alkotunk, legyen szó bármilyen területről. Akár történeteket kell mesélni a közösségi médián, néhány erős kulcsszóra hirdetni, a honlapodat átalakítani és megfelelő tartalmakkal ellátni, ezek már mind annak tudatában történnek, hogy mivel tudsz több lenni a konkurenciáidnál.

 

füzet
darts

04

A stratégia alkalmazása

Az elvárt eredmények mellett elengedhetetlenek a riportok. Segítségükkel akár teljesen új lehetőségekre is szert tehetünk, és mellette figyelemmel követjük közös munkánk eredményét. Nincs mellébeszélés, mi számokkal támasztjuk alá az elvárásokat.

 

Írj nekünk!

Dolgozzunk együtt

Töltsd ki ezt a rövid lapot, és felvesszük veled a kapcsolatot!