Honlap Készítés és Optimalizálás

Weboldal Készítés & Optimalizáció

“Ha egy órám lenne egy probléma megoldására, abból 55 percig a problémán gondolkodnék, a maradék 5-ben pedig a megoldáson.” – Albert Einstein

Minden, ami weboldal

Ha nincsen weboldalad, de szeretnél látható lenni online is, készítünk Neked egyet. Rövid idő, nem kell hozzá a Te részedről sok munka. Ne feledd, itt nem a tökéletesség és a végtelen funkció a cél. Hanem az, hogy legyen. Persze ha szeretnél a kettő nem üti egymást. 

Amennyiben van, de nem vagy vele elégedett, technikai és tartalmi auditot is végzünk rajta, hogy tudjuk, hol érdemes javítani. A kettő eredmény által együttesen kialakítunk egy tervet, hogy előrébb tudj rangsorolni a fő kulcsszavaidra a keresőmotorok találatai között (SEO). Ez a fizetett Google és közösségi média hirdetésekhez képest egy jóval hosszabb távú befektetés, viszont nem kerül plusz költségedbe! 

 

imac és macbook
working on a laptop with a cup of coffee
Weblap készítés

Ha nincsen honlapod, a legfőbb cél az, hogy esélyt adj az online megjelenésre. Ennek a célnak egy egyszerű honlap is megfelel. Majd ha ez megvan, trükközünk és tökéletesítjük kedvedre! 

graph chart statistics analytics
Keresőmotor Optimalizálás

Másnéven SEO. Az audit után a már meglévő kulcsszavaidra optimalizáljuk a honlapot, hogy a keresőmotorokban előrébb jelenj meg, ingyenes forgalmat generálva!

Weblap Tervezés

Kitaláljuk együtt, minek kell fenn lennie honlapodon, és milyen formában.
Egyszerűség, átláthatóság = győzelem.

coding on a computer
Technikai és Tartalmi Audit

Egy tiszta képet kapunk a honlap jelenlegi helyzetéről. Látjuk, mennyire van optimalizálva a honlapod, és a meglévő tartalom alapján mik a kulcsszavaid.

google on a laptop

© 2020 Minden jog fenntartva