Fizetett hirdetések & Közösségi Média

Fizetett Hirdetések & Közösségi Média

Míg régen pénz nélkül tv- és rádióhirdetések, hirdetőtáblák közelébe sem mehettünk, most nagyban változott a helyzet. Ingyen használhatja bárki a Facebook, Instagram, és társaik applikációit, ezzel együtt pedig emberek milliói, milliárdjai figyelme lett karnyújtásnyira. Szinte bűn nem kihasználni. 

Míg a keresőoptimalizálásra hosszabb távú befektetésként érdemes gondolni, addig a fizetett hirdetések ennek pont az ellentéte.

Ugyanis már napok alatt láthatóak az eredmények. Természetesen egy jól optimalizált kampány több időt vesz igénybe, de ettől függetlenül ez a leggyorsabb módja annak, hogy forgalmat irányíts a honlapodra. 

Közösségi médián meg (amellett, hogy ingyenes használni) akár újabb rétegeket is könnyen el tudsz érni. Ráadásul egy brand építése szempontjából jelenleg ez a két platform a legjobb megoldás.

sakkbábuk
google ads
Facebook & Instagram

Facebook és Instagram oldalak készítése (ha nincs), majd előre megbeszélt témákon belül posztok (képek, szövegek, videók) gyártása, közzététele. Fizetett hirdetések igény szerint.

be creative written text
Egyéb

Email marketing, perszóna kutatás, marketing csatornák készítése, egy jól működő kampány struktúrálása. Akár egy alap marketing terv elkészítése, amit magad vihetsz! Ha van ötleted, érdeklődj!

Google Ads

Kulcsszókutatás után kampányok, és hirdetések készítése. Indulás 24 órán belül! Egy kampány optimalizálásához 3 hónapra van szükségünk.

instagram on a phone
Kreatív kampányok

Remarketing, retargeting kampányok (Google és Facebook), promóciók készítése, kezelése, videókészítés

digital marketing

© 2020 Minden jog fenntartva