fbpx

Ingyenes marketing audit

Ellenőrizd le az irányt

Marketing auditunkkal mélyről felfedjük a kihasználatlan lehetőségeket és az esetleges hibákat, valamint új irányvonalakat teremtünk meg. 

Mindenki számára ajánlott, mivel ezzel megfelelően felkészülhetünk, és ellenőrizhetünk, legyen szó akár csak egy érkeztető oldalról, vagy egy eseményről. 

Google Hirdetések

Auditunk segítségével optimalizálhatod kiadásaidat, növelheted a bevételedet, vagy akár jobb célközönségre is találhatsz hirdetéseiddel a Google fiókodban. Tüntesd el a találgatásokat!

Facebook Hirdetések

Facebook Ads auditunkkal új lehetőségekre bukkanhatsz, amikkel növelheted a teljesítményt, és beazonosíthatod azokat a területeket, kreatívokat, hívószavakat, célcsoportokat, amik jobban műküdnek.

SEO

Megnézzük, mennyire keresőmotor optimalizált a honlapod, a még több organikus forgalom érdekében. Megkeressük az alapvető problémákat, és javaslatot teszünk a honlapod fejlesztésére is.

Folyamat

Kiindulópont, felülvizsgálat

Az auditokat a közös munka megkezdése előtt, vagy akár bizonyos időközönként, de rendszeresen is ajánljuk. Így a közös kiindulási pont mellett az elvégzett módosítások hatásai is elérhetővé válnak. 

Eredmény

Előnyök

Az auditunkat kifejezetten azzal a céllal alakítottuk ki, hogy azonnal meglássuk, melyik irányba kell elindulni. Segítségükkel nagy előnyre tehetsz szert, mivel leszűrik az irányvonalakat, így gyorsan, pozitív változásokat tapasztalhatsz.

Teljes marketing audit

Jelentkezz most marketing auditra!

Rövid akciónk keretén belül az ingyenes audit nem csak egy területre vonatkozik. Akár az összes auditot is választhatod, egy forintodba sem kerül most! 

Dolgozzunk együtt

Töltsd ki ezt a rövid lapot, és felvesszük veled a kapcsolatot!